پروژه درس کنترل اتوماتیک – دانشگاه صنعتی قم سیستم تعلیق خودرو بر پایه پارامترهای سختی و میرایی دسته بندی شده اند.
[alert type=”info”]دسته بندی پارامترهای سیستم تعلیق خودرو شامل : سیستم تعلیق ایستا ، سیستم تعلیق پویا ، سیستم تعلیق کنا ، سیستم تعلیق نیمه کنا[/alert]
در سیستمهای تعلیق ایستا هیچ منبع انرژی بیرونی وجود نداشته و این سیستم تنها توانایی بازیابی و میرایش انرژی را دارد. بنابراین اثرات ناخواسته و ناراحت کننده حرکات غلتش بدنه در هنگام چرخش خودرو ، کله زدن بدنه در هنگام شتاب گیری و ترمزدهی ، بلند شدن و جابه جایی مانای بدنه نسبت به این نوع سیستم در هنگام چرخش پایدار خودرو و … هیچگاه از بین نمی رود.
پروژه سیستم تعلیق چرخ خودرو
از انجا که در این سیستم منبع انرژی بیرونی وجود ندارد ، بنابراین ساده ، ارزان و قابل اعتماد است در بیشتر این سیستم ها مقادیر سختی فنر و میرایی لرزه گیر ثابت بوده و با برگزیدن ضرایب مناسب و کاهش بلندی گرانیگاه خودرو می توان به کیفیت خوش سواری و فرمان پذیری خوبی دست یافت.فنر نرم بر واکنش شتاب گیری ، ترمز گیری و چرخش خودرو تاثیرات منفی دارد.
سیستمهای تعلیق پویا برای نیل به شرایط آرمانی سواری و فرمان پذیری خودرو ایجاد گردیده است. در حالت آرمانی آنچه که از سیستم تعلیق خودرو انتظار می رود ، فراهم کردن پایداری حرکت و فرمان پذیری خودرو همراه با تامین آرامش و خوش سواری می باشد. اما در عمل این دو ویژگی در تقابل با یکدیگر بوده و هر یک سیستم تعلیقی با پارامترهای متضاد نسبت به دیگری طلب می کند.
خوش سواری مناسب نیازمند یک سیستم تعلیق نرم بوده ، حال آنکه دستیابی به فرمان پذیری بالا نیازمند یک سیستم تعلیق سخت است.ایده بکارگیری سیستمهای تعلیق پویا به منظور ایجاد آزادی عمل بیشتر در طراحی سیستمهای تعلیق و دستیابی همزمان به فرمان پذیری و خوش سواری بهتر شکل گرفته است .
پیشنهاد می شود: ۱۲۰ پایان نامه مکانیک با فرمت word
فهرست پروژه سیستم تعلیق چرخ خودرو
- مقدمه
- مدلسازی
- پاسخ پله سیستم ها
- پاسخ ضربه سیستم ها
- معادلات فضای حالت
- تحلیل پایداری سیستم با روش روث
- اغتشاش
- مکان هندسی ریشه ها
- نمودار بود
- نمودار نایکوییست
- وارد کردن تاخیر ثانیه ومشاهده نمودار نایکوییست