ارائه مدل کاربردی طراحی زیردریایی به منظور امکان سنجی و طراحی مفهومی متحرکهای زیرسطحی
[alert type=”info”]مدل طراحی زیردریایی به لحاظ ساختار و پیچیدگی فرآیند آن بسیار سخت و پیچیده است. لذا به دانشجویان عزیز و محققان این حوزه پیشنهاد می شود قبل از ورود به بررسی مدل ارائه شده، مطالعاتی در خصوص ساختار زیردریایی ها و فرآیندهای طراحی آن داشته باشید.[/alert]
امکان سنجی زیردریایی شامل نیازسنجی و طراحی مفهومی است. این مجموعه فعالیت ها گام های اصلی برای نیل به طراحی زیردریایی را بیان می دارند. امکان سنجی زیردریایی شامل مجموعه اقداماتی است که در آن نیاز بیان شده توسط کارفرما را به مشخصات سیستم ها و زیردریایی های قابل تولید تبدیل می کند.
مجموعه اقدامات و گام های طراحی زیردریایی شامل موارد زیر است:
- نیازسنجی
- مدل بکارگیری زیردریایی و تحلیل منطقه عملیاتی
- تحلیل نیازمندی های فنی زیردریایی
- بسط متدولوژی طراحی
- طراحی مفهومی زیردریایی و زیرسیستم ها
بررسی بخش های اصلی پایان نامه مدل کاربردی طراحی زیردریایی
بخش اول پروژه شامل تدوین متدولوژی طراحی زیردریایی و بخش دوم روش محاسبه و مدلسازی در لوپ اول طراحی زیردریایی
این پروژه در دو بخش متفاوت انجام شده است. یک بخش از آن مربوط به مطالعات مرتبط با متدولوژی طراحی است که نتیجه مطالعه مباحث و مراجع مختلف طراحی بوده است که البته با توجه به نیازهای ما برای ایجاد یک ساختار صحیح، ساختاردهی آن برگرفته شده از نتایج تحقیقات و مطالعات نویسنده ی این پروژه بوده است.
بخش دوم پروژه که ارائه یک روش حل برای مطالعات حلقه اول بوده است براساس روش های انتخاب پارامترهای چندمتغیره انجام شده است. به این صورت که با استفاده از مدلسازی انجام شده یک نمونه از مشخصات عملیاتی تمام زیردریایی های مختلف امکان پذیر را استخراج کردیم و با استفاده از پارامترهای طراحی در حوزه هیدرودینامیک به شناسایی مشخصات فنی آنها پرداختیم. این عمل با استفاده از کد نرم افزاری که با استفاده از نرم افزارهای موجود بسط داده شده است، انجام شد.
فهرست پایان نامه مدل کاربردی طراحی زیردریایی
- چکیده
- مقدمه
- امکانسنجی و طراحی مفهومی زیردریایی
- طراحی مفهومی زیردریایی در حلقه اول
- محاسبات و تحلیل نتایج
- مراجع
- فهرست شکل ها
- فهرست جدول ها
اهمیت و بررسی موضوع طراحی زیردریایی
طراحی و ساخت هر محصولی نیازمند به دو بعد مختلف از توانمندی و طراحی است که بر اساس آن شالوده و اساس طراحی را تعریف می کنند. به نوعی می توان گفت که این توانمندی ها در قالب یک پلتفرم از محصول خود را نشان می دهند. در صورتیکه محصول مورد نظر دارای پیچیدگی بالا و سطح تکنولوژی خاصی باشد، این توانمندی ها بیشتر خود را نشان خواهند داد.
این دودسته شامل توانمندی ها در طراحی زیرسیستم های محصول و توانمندی ها در مدیریت و طراحی یکپارچه و مهندسی سیستم است. مطالعه ی ارشیتکتوری و کلاس زیردریایی های دیزل الکتریک نشان داده است که اختلاف بین کلاس های مختلف ناشی از نیازهای مختلف و ماموریت های مختلف تعریف شده ی متناسب با همان کلاس است.
دسته بندی و امتیازدهی به ورژن های مختلف طراحی یک زیردریایی در مراحل ابتدایی آن براساس سه مولفه:
- هزینه
- ریسک
- قابلیت اطمینان
قابلیت اطمینان یک پارامتر مهم و اثرگذار در حوزه ی وظیفه و تعریف قابلیت دسترسی و رسیدن حداکثری به وظیفه است. این موضوع اهمیت تحلیل محیط عملیاتی و نوع ماموریت موردانتظار را مشخص می کند. در تحلیل و بیان فازها و پروسه های طراحی در مراحل ابتدایی(طراحی اکتشافی و نیازسنجی) تحلیل ماموریت، منطقه عملیاتی و پارامترهای مانوری یکی از سه گام اصلی انجام مطالعات است.
همچنین در مراحل ابتدایی، طراحی زیردریایی بصورت مفهومی، و نیز امکانسنجی و استخراج کلاس آن، متناسب با نیازسنجی محصولی انجام می شود. تحلیل این موضوع در بهینه سازی های هیدرودینامیکی متناسب با منطقه و نوع عملیات های تاکتیکی زیردریایی انجام خواهد شد.
پایان نامه ارائه مدل کاربردی طراحی زیردریایی مناسب برای دانشجویان رشته مهندسی دریا گرایش هیدرودینامیک و جلوبری از سری پایان نامه کارشناسی ارشد می باشد که می توانید دانلود پایان نامه رایگان را در وب سایت جزوه دریافت کنید.
در صورت تمایل میتوانید مقالات زیر را دنبال کنید:
پروژه طراحی سیستم گرمایشی ساختمان
دانلود گزارش کارآموزی کنترل تجهیزات موتورخانه
جزوه مکانیک سیالات pdf دانشگاه تهران دکتر مستوفی
پایان نامه صنعت تهویه مطبوع در تاسیسات مکانیکی ساختمان